Deelnemers informatie 2016

Nog anderhalve week en dan is het zover! De nu al legendarische laatste editie van de 12 inch-race. Voor alle deelnemers nog even alle informatie.

Sponsorgeld inleveren en startnummers ophalen

Startnummers kan je ophalen met jouw inschrijfnummer (van de inschrijfavond) of inschrijfformulier welke je via de mail hebt ontvangen. 

Dit kan op vrijdagavond 9 september van 20.00 tot 24.00 in Café de Guyter of op zaterdag 10 september vanaf 17.00 op de Sportlaan bij het evenemententerrein. Bij het ophalen van je startnummer kan je direct jouw sponsorgeld inleveren.

Je hebt nog genoeg tijd om in ieder geval die 100 euro op te halen. Zet hem op!

 

Entreekaarten feestavond voor deelnemers

Iedere deelnemer krijgt een entreekaart inclusief 2 consumpties voor de feestavond.

Ook dit kan dus vrijdagavond 9 september tussen 20.00 en 24.00 in Café de Guyter of zaterdag 10 september vanaf 17.00 op de Sportlaan bij het evenemententerrein. 

 

Entreekaart pas gebruiken voor feestavond

Deelnemers kunnen vanaf 16.30 verzamelen op het evenementterrein aan de Sportlaan. Op dat moment is het evenementterrein alleen toegankelijk met toegangskaart of 12inch fiets met startnummer. De toegangskaart voor deelnemers is om na de race terug te komen op het evenementterrein. Gebruik daarom jouw entreekaart niet al tijdens het verzamelen anders kan je na de race niet meer jouw fietsje wegbrengen.

Toeschouwers zullen wel een entreekaart moeten hebben om 's middags al het terrein op te komen. Let op! De entreekaarten zijn eenmalig te gebruiken, dus men zal dan op het terrein moeten blijven.

 

Spelregels

Nog vragen? Neem voor deelname nog een keer de spelregels door. Die kan je vinden op de downloads pagina.

 

De 12 inch-race is een jaarlijks terugkerend evenement in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De 12 inch-race is een race voor volwassenen op kinderfietsen met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen.