Sint Express Tour

De cadeautjes zijn uitgepakt, de pepernoten opgegeten. Sint is weer op weg naar Spanje en wat hebben we genoten van pakjesavond. Wij genieten nog van ons bezoek aan de Sint Express Tour. Een mooie initiatief van Het Vergeten Kind. 
 
Met de Sint Express Tour 2014 hebben zij 750 kinderen uit heel Nederland naar het Spoorwegmuseum gehaald voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Kinderen die door hun situatie geen Sinterklaasfeest konden vieren. Kinderen uit opvangcentra of uit pleeggezinnen. En wat een feest was het daar!
Met een deel van de opbrengsts van de 12inch-race konden we Het Vergeten Kind weer steunen dit geweldige evenement te organiseren. Wij zijn erbij geweest en hebben gezien wat dit doet voor deze kinderen. Het Vergeten Kind heeft een mooie video gemaakt en graag delen we deze met jullie. 

 

De 12 inch-race is een jaarlijks terugkerend evenement in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De 12 inch-race is een race voor volwassenen op kinderfietsen met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen.