Scholenactie

Het lekkere weer komt er weer aan, dus tijd om de kast op te ruimen. Er zal vast wat kleding tussen hangen wat je niet meer past of kapot is. Daarom organiseert de 12 inch-race in mei een grootse kledinginzamelactie voor het goede doel! Diverse scholen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp zullen hier ook aan mee doen. Voor de school met gemiddeld de meeste kilo’s staat er een fantastische prijs te wachten!

Wat te doen?

Lever tussen 18 en 22 mei zoveel mogelijk kleding, schoenen en huishoudtextiel in een vuilniszak in op school. Matrassen, dekbedden, covers van matrassen, tapijt en met verf of olie bevlekte kleding zijn artikelen die niet aangenomen worden.

Deelnemende scholen:

De tweemaster, de Beatrixschool, de Bonte Tol, de Vlinderboom, de Schatkaart, Ackerweide, Josephschool, Johannesschool, Mariaschool, de Meander & de Triangel.

Hoofdprijs:

Bij de school die gemiddeld de meeste kilo’s kleding ophaalt komt de organisatie van de 12 inch-race persoonlijk een middag poffertjes bakken voor alle leerlingen!

 

De 12 inch-race is een jaarlijks terugkerend evenement in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De 12 inch-race is een race voor volwassenen op kinderfietsen met als doel zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen.